Főoldal   Rólunk     Kapcsolat   

  Információ: 06 70 361 8133

A StoneWare kőedények technológiája egy sokéves fejlesztés eredménye, és egyben egy fantázianév, ami virágedényt, balkonládát és kaspókat takar.
 

 

 
RÓLUNK

A StoneWare technológia egy sokéves fejlesztés eredménye, és egyben egy fantázianév is, ami virágedényt, balkonládát, kaspókat és még számtalan más terméket takar.

Ezzel a technológiával készített virágedények, balkonládák, kaspók ellenállnak az időjárásnak, melegnek, napfénynek, és fagyállóak is.
Termékeink egész évben megszépítik a környezetét, semmiféle védelmet nem igényelnek, még a legszélsőségesebb időjárási viszonyok között sem szükséges védett helyre vinni őket, nagy szilárdságú színtartó anyaguknak köszönhetően sok évig díszíthetik a kertet, balkont. A StoneWare termékek kizárólag „hagyományos” alapanyagokból készülnek, semmiféle az egészségre, vagy a növényekre ártalmas vegyi anyagot nem tartalmaznak, sőt speciális anyaguknak köszönhetően a növények fejlődését megfigyeléseink szerint meggyorsítják. A nagyobb méretű edények alkalmasak akár esővízgyűjtőnek is, hiszen semmiféle ártalmas anyag nem oldódik ki belőlük. A StoneWare termékek az anyagukhoz, és a méretükhöz képest meglepően könnyűek, még a legnagyobbakat is gyakorlatilag egy személy képes elmozdítani.

Vásárlóink egyedi méret és színválasztékból választhatnak, esetlegesen már meglévő homlokzati festék, díszítő vakolat maradékból akár a házával, kerítésével megegyező színű virágedény, kaspó, balkonláda, vagy bármilyen más StoneWare termék is rendelhető. Megfelelő értékű megrendelés esetén teljesen egyedi terveket is megvalósítunk.
Tervezzük a jövőben különféle más kerti termékek gyártását, hamarosan asztalokkal, különböző ülőkékkel, és padokkal, valamint szökőkutakkal bővül termékválasz-tékunk.

Budapest, XVII. kerület        E-mail cím: info@stoneware.hu       Telefonszám: +36 70 361 8133